Gezond & Fit met Lifestyle

Gezond & Fit met een sausje van Lifestyle geeft jou elke maand de nieuwste updates en trends over voeding, lekker en gezond koken maar ook dat kleine sausje van Lifestyle. Het programma is in 2016 gestart met voedingsdeskundige Mirte Kaan. Begin 2017 nam zij afscheid van ons, waardoor wij opzoek moesten naar een nieuwe deskundige. Miss Bean, ook bekend als Lotte uit Heiloo nam onder andere haar plaats in met aanvulling van verschillende Foodies en bloggers.

Zo hebben een tal van gasten al plaats genomen in de uitzending en heeft Lisette elke maand een interview met Franca van gezonheidsnet.nl. Ook is presentatrice (NH-Nieuws) en Fooddie Maureen Du Toit regelmatig te gast, heb jij vragen aan Maureen mail ze alvast naar onze redactie ([email protected] en naar: [email protected]

Armanda Govers is met regelmaat te gast, zij heeft in het seizoen 2015 – 2016 in Utopia gezeten om onder meer de bewoners maar ook de kijkers bewuster te maken van ons stukje vlees en heeft sinds de zomer van 2016 haar eigen stichting ‘Even geen Vlees’.