Carry’s Musicmachine

Over Carry Munter

Ik raakte al op jonge leeftijd verslingerd aan muziek en in plaats van naar school te gaan, kon je mij in één of andere Haarlemse grammofoonplatenzaak vinden.
Ook ging ik als 13 jarige wekelijks naar optredende bands en kwam ik als roadie bij de Haarlemse Clarks terecht.
Toen ik ging werken, was dat in de grammofoonplaten industrie en later als DJ in een jongeren sociëteit en nog later in discotheken.
Verder was ik manager van diverse bands en schreef ik recensies voor het Zeeuwse muziekblad “Gimmick” en het verzamelaars blad “Smilin’ Ears”.
Nadat dat stopte ging ik aan de slag als radio DJ bij het lokale radio station Castricum105, waar ik tot en met 2 april 2012 mijn programma’s maakte.
Na verloop van tijd begon ik, op verzoek van mijn vriend Eric Krull, weer recensies te schrijven.
In eerste instantie samen met Eric op de blog
http://muziek-reviews.blogspot.com , maar later ook alleen en via deze blog kun je recensies lezen over underground bands , maar ook schrijf ik recensies over sixties bands en die zijn te lezen via mijn blog Plus-minus 60.
In november 2012 startte ik met het maken van podcasts, die ik tot april 2015 wekelijks op mijn blog plaatste en die via soundcloud (1 week) te beluisteren waren.
Vanaf maandag 5 oktober 2015 is “Carry’s Music Machine” wekelijks te beluisteren via www.osuradio.nl
Op mijn playlist, die wekelijks op mijn blogpagina staat, kan je zien, welke muziek ik die week laat horen.
Ik wens je veel lees en luister plezier en hoop op reacties.
Wat is New Underground Music?

Net als in de jaren 60 en 70 is er ook in de jaren 2000 en later een levendige muziekscene en zijn er bands, die geen of te weinig aandacht krijgen.
Deze bands spelen dan ook meestal geen commerciële muziek en worden alleen door een klein publiek echt op waarde geschat.
Zelf vind ik daar de beste bands tussen zitten en hun muziek bestaat meestal uit het spelen van: progressieve rock, symfonische rock, psychedelische rock, stoner rock, space rock, soundscapes, enz., die ik samen wil vatten als underground.
Over veel van deze bands en hun muziek schrijf ik recensies op dit blog en hoop ze op deze manier wat meer onder de aandacht te brengen.