Politienieuws: Vernieling en diefstal.

Foto: OSU

UITGEEST – De afgelopen week was het voor de politie relatief rustig in Uitgeest. Er hebben zich een paar incidenten voor gedaan van vernieling tot diefstal.

Vernieling raam doormiddel van vuurwerk:
Op dinsdag 01 september omstreeks 18.00 uur werd een bewoner, woonachtig aan de Kleis te Uitgeest, enorm opgeschrikt door een harde knal. Ter hoogte van de oprit werd een rookwolk gezien. Later zijn er nog resten gevonden wat leek op vuurwerk. Door de harde knal is het raam boven de voordeur gesneuveld. Aangifte is opgenomen.

Diefstal autoband:
In de nacht van woensdag 2 september en donderdag 3 september heeft men een rechtervoorwiel weggenomen bij een voertuig die stond geparkeerd op de Weegbree te Uitgeest. Eigenaar van het voertuig wilde donderdag naar zijn werk en zag dat zijn voertuig op houten blokjes stond.

Diefstal uit bestelauto’s Molenwerf:
Tussen vrijdag 4 september en zondag 6 september zijn er meerdere bestelauto’s opengebroken en diverse goederen weggenomen. De bestelauto’s stonden geparkeerd bij een bedrijf, gevestigd aan de Molenwerf te Uitgeest, dat omheind is met hekwerk. Men heeft de zijraampjes ingeslagen. Aangifte is opgenomen en de zaak is in onderzoek. Mochten getuigen iets gezien of gehoord hebben kunnen deze zich melden bij de politie 0900-8844.