Politienieuws: Inbraken en diefstal

Foto: OSU

UITGEEST – De politie heeft de afgelopen week weer de handel vol gehad aan diverse inbraken en diefstallen. Het inbrekersgilde heeft Uitgeest weer gevonden.

Diefstal fiets Prinses Beatrixlaan te Uitgeest
Op woensdag 4 november 2020 omstreeks 13.30 uur werd er door een, voor alsnog, onbekende man een fiets gestolen ter hoogte van de Kruidvat. De dader zag kans om ongezien de fiets weg te nemen. In de omgeving zijn camerabeelden beschikbaar. De zaak is in onderzoek bij de politie. Het betreft een Gazelle damesfiets type Medeo en voorzien van grijze fietstassen.

Diefstal fiets Stationsplein Uitgeest
Vanaf het Stationsplein is een fiets weggenomen van het merk Giant type Ultimo. De diefstal werd gepleegd tussen woensdag 4 november 13:45 uur en donderdag 5 november 2020 14:30 uur.

Inbraak bedrijf Westerwerf te Uitgeest.
Tussen woensdag 4 november 18:30 uur en donderdag 5 november 2020 07:30 uur heeft men een inbraak gepleegd in een bedrijf aan de Westerwerf. Men heeft diverse ruimtes doorzocht en goederen weggenomen. De zaak is momenteel in onderzoek bij de politie.

Winkeldiefstal Anna van Renesseplein
Op zaterdag 7 november 2020 omstreeks 19:40 uur werd een 16 jarige jongen aangehouden ter zake winkeldiefstal. De jongen had frisdrank in zijn tas gestopt en rekende deze niet af bij de kassa. De jongen is aangehouden.