Politienieuws: Fietsendief op heterdaad betrapt.

Logo: Politie.nl

UITGEEST – Wijkagent Frans Pals is tevreden over de Uitgeesters zoals ze zich aan de huidige regels houden: “Uitgeesters houden zich over het algemeen nog steeds vrij goed aan de noodverordening. Je ziet wel dat het wat zwaarder begint te worden en vooral met name voor de jeugd.” Verder is een fietsendief aangehouden en werd er een snelheidscontrole gehouden in Uitgeest.

Fietsendief op heterdaad betrapt Stationsplein
Op woensdag 15 april omstreeks 18.45 uur werd een 30 jarige Uitgeester op heterdaad betrapt bij het stelen van een fiets vanaf het station Uitgeest. Aldaar was toevallig een onopvallende politieagent aanwezig die de diefstal zag plegen. De man is aangehouden en voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau te Beverwijk. Aldaar bekende hij de diefstal te hebben gepleegd.

Voor de rest waren er geen bijzonderheden. Uiteraard is er ook nog een snelheidscontrole gehouden op de N203. Er rijden nog steeds veel te veel mensen te hard. Er is nu meer ruimte om te racen, maar racen op de N203 kost gegarandeerd ook een keer een bekeuring. Het advies luidt dan ook: houd je gewoon aan de snelheid.