Politienieuws: Diefstal en inbraak.

Uitgeest – De afgelopen week was het dievengilde weer actief in Uitgeest. Tevens was er een aanrijding op de Geesterweg.

Op donderdag 6 februari tussen 02:00 uur en donderdag 03:30 uur. Heeft men een inbraak gepleegd in een bedrijf aan de Westerwerf. Men had zich de toegang verschaft middels een raam boven de winkel. Binnen het pand hebben ze een enorme ravage aangericht. Men heeft het pand doorzocht en geen buit meegenomen.

Aanrijding snorfiets/personenauto Geesterweg/Prinses Beatrixlaan
Op donderdag 6 februari 2020 ontstond er omstreeks 15:45 uur, een aanrijding plaats tussen een snorfiets en een personenauto. De bestuurder van de personenauto verleende geen voorrang aan de snorfiets die over het fietspad, Geesterweg, reed. De bestuurster van de snorfiets kwam ten val en bekwam gelukkig geen letsel. Na onderzoek door het ambulance personeel kon de bestuurster van de snorfiets weer naar huis.

Diefstal fiets Stationsplein Uitgeest
Vanaf het Stationsplein is wederom een fiets weggenomen van het merk Brinckers type Bretagne. De diefstal werd gepleegd tussen zaterdag 8 februari 01:00 uur en zondag 9 februari 2020 13:30 uur.

Diefstal personenauto Benesserlaan Uitgeest.
Op zondag 9 februari tussen 01:00 uur en 09:00 uur werd er een personenauto, zijnde een soort Mercedes- Benz type E220, gekentekend GP875H weggenomen vanaf Benesserlaan in Uitgeest. De auto staat gesignaleerd als gestolen inmiddels.