Politienieuws: Diefstal en inbraak.

Foto: OSU

UITGEEST – De afgelopen week was het wederom raak in Uitgeest. Bij de politie kwamen diverse aangiften binnen van een aantal woninginbraken en diefstal van gereedschappen uit een bus. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Diefstal gereedschap uit bestelbus Gladiolenpad te Uitgeest.
Tussen woensdag 2 december 17:00 uur en donderdag 3 december 2020 10:45 uur werd een achterruit ingeslagen van een bestelbus van het merk Hyundai. Men heeft diverse gereedschappen weggenomen.

Woninginbraak Geesterweg
Op donderdag 3 december tussen 17:15 uur en 23:10 uur werd er een inbraak gepleegd in een woning aan de Geesterweg te Uitgeest. Men heeft een bovenraampje bij de achterdeur verbroken. Men heeft de gehele woning doorzocht.

Poging inbraak woning Wethouder Twaalfhovenstraat
Op donderdag 3 december tussen 17:30 uur en 19:00 uur heeft men getracht een keukenraam van een woning aan de Wethouder Twaalfhovenstraat open te breken. Er zat schade aan het kozijn. Men kreeg de keukenraam niet open. Buren hoorden omstreeks 18:45 uur een harde klap. Vermoedelijk vond de poging toen plaats en zijn de daders na de harde klap weggevlucht. Vermoedelijk dezelfde daders van de woninginbraak op de Geesterweg.