Pesta BersaMaju is terug!

Alkmaar – Na het succes van vorig jaar opent BersaMaju, de jongerentak van Vereniging Tropenvrienden Alkmaar hun deuren voor hun 2e editie. BersaMaju organiseert evenementen met als doel de Indisch/Molukse cultuur te behouden en voort te zetten.
Ook dit jaar hebben zij een fantastisch programma waar de energie vanaf bruist. Muziek, cultuur en eten staan centraal bij Pesta BersaMaju.

Wat is Pesta BersaMaju?
Pesta (feest) BersaMaju is voor iedereen die interesse heeft voor de Indische en Molukse cultuur. Zo hebben zij deze editie als hoofdact de live band Remmen Los Partymusic. Met hun swingende disco, soul en traditionele Molukse/Indische nummers gaan letterlijk alle remmen los.
Daarnaast presenteren zij met trots hun huisband ‘BM Live’! Zij zullen de avond openen met het geluid van soul en funk.

Als special act binnen hun programma hebben zij een spetterend optreden van Collin de Vries (Voice of Holland).

De avond kent geen stille momenten. De DJ’s ‘Deepmoodmusic’ en Mario Nesta zullen met hun opzwepende muziek de avond afsluiten.
Al met al een programma die weer garant staat voor een geweldige avond met een volle dansvloer.

Voorafgaand aan het muzikale geweld kan je de avond rustig beginnen in ‘Roemah BersaMaju’. Een nieuw concept waarbij zij de sfeer willen creëren van de Indisch/Molukse huiskamer. Onder het genot van heerlijk Indisch eten en een drankje met sfeervolle achtergrondmuziek kan je met familie, vrienden en bekenden rustig bijpraten over de mooie dingen van het leven. Wederom een programma voor jong en oud.
Waar en wanneer?
Wij hopen jou op zaterdag 28 oktober a.s. te zien in Grand Café Koekenbier, Kennemerstraatweg 16 in Alkmaar.

Entree:
Kaarten voor Pesta BersaMaju & Roemah BersaMaju zijn €10,-
Online kaartverkoop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/bersamaju2017

Meer informatie:
Website: ​ www.bersamaju.nl
Facebook: ​ https://www.facebook.com/events/1720592201570533/?fref=ts