Paul de Munnik met band in TAQA Theater De Vest

Foto: TAQA Theater De Vest

ALKMAAR – Na zijn eerste avondvullende theatershow ‘Nieuw’ gaat Paul de Munnik weer op theatertournee. Op 16 maart verschijnt de opvolger van zijn eerste album, getiteld ‘Goed Jaar’, waarna een tour volgt langs een aantal Nederlandse theaters. Op dinsdag 10 april komt hij naar TAQA Theater De Vest met zijn programma ‘PAUL MET BAND’.

Avondvullend programma
Gewapend met de nummers van zijn twee albums en zijn prachtige stem belooft het programma ‘PAUL MET BAND’ een heerlijke avond te worden voor de liefhebber van het betere theaterlied en de Nederlandstalige popsong. Voor Paul is ‘PAUL MET BAND’ een uitstapje na zijn eerste avondvullende theatershow ‘Nieuw’. Paul zal als vertolker van het Nederlandse lied ook ongetwijfeld een aantal (vertalingen van) werken van bekende grootheden ten gehore brengen en u hoeft ook niet raar op te kijken als er een aantal Acda en De Munnik-klassiekers voorbij komen…
Misschien wel Nederlands beste theaterzanger komt graag doen wat hij het liefste doet: een avond lang zingen onder begeleiding van een fantastische band!

‘Goed Jaar’
Zijn tweede album ‘Goed Jaar’ wordt in etappes uitgebracht. De eerste acht nummers zijn inmiddels overal te beluisteren, waaronder het gelijknamige nummer ‘Goed Jaar’. Vrijdag 16 maart a.s. verschijnt het album in z’n geheel. Het album is dan, naast de digitale kanalen, ook op vinyl en cd te verkrijgen. Met medewerking van Wouter Planteijdt of JB Meijers (gitaren), David Middelhoff (bas), Dave van Beek (drums) en Patrick van Herrikhuyzen (toetsen).

Meer informatie en toegangskaarten

Een toegangskaartje voor het concert ‘PAUL MET BAND’ kost € 27,50. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur, tel 072- 548 99 99).