Paaswens burgemeester Sebastiaan Nieuwland

Foto: Aangeleverd

Beste Uitgeesters,

Binnenkort is het Pasen. Ik hoop dat u dat viert. Misschien gaat u met het gezin eieren zoeken in de tuin of plant u een gezellig samenzijn. Dat laatste zal ook dit jaar klein zijn, want we moeten rekening blijven houden met de coronamaatregelen.

Ik wil via deze weg even stilstaan bij de huishoudens waar zorgen zijn met de Paasdagen, bijvoorbeeld omdat het bedrijf gesloten moet blijven. Of waar verdriet is om dierbaren die ziek zijn, of zijn overleden aan corona. Alle dorpsgenoten met zorgen en verdriet: ik wil u heel veel sterkte wensen.

Pasen is het feest van een nieuw begin. Van hoop en perspectief. Er komen betere tijden aan, dat weet ik zeker.

Ik wens u allen een opbeurend Paasfeest.

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan M. Nieuwland,
burgemeester