Paaseieren zoeken bij Zwembad de Zien.

Buitenbad-De-Zien-in-Uitgeest2Uitgeest – De paashaas bezoekt dit jaar zwembad de Zien in Uitgeest. Op zaterdagmiddag 4 april om 15.30 uur mogen alle kinderen tot en met 14 jaar paaseieren komen zoeken. Terwijl de ouders van een lekker kopje koffie of thee genieten.
Als je het gouden ei vindt, win je je abonnementsgeld terug! Vind je een zilveren ei, dan krijg je ook een mooie prijs. En alle eieren zijn van heerlijke chocolade.

De voorverkoop van de zwem abonnementen is begonnen.
Ook dit jaar wil een ieder weer bij het vernieuwde zwembad zijn en met eigen ogen het nieuwe zonneterras bij de grote kantine (met vergaderruimte én gratis WiFi) te zien, om te strijden op de rubberen tegels van het gloednieuwe pannaveld, om de frisse blauw- wit- groene kleurencombinaties te ervaren, om de wafels met slagroom en warme kersen te eten, en om deze weg te spoelen met de verse bonenkoffie en / of een flesje verkoelende frisdrink. En natuurlijk om je verjaardagfeest bij ons te vieren, mee te doen met yoga , of aan te sluiten bij de bootcamp en de aquafitness! Kortom: het wordt een fantastische zomer!

Op www.zwembad-dezien.nl profiteer je tot 15 april van de voorverkoop- korting van €5,- (kinderen) en €10,- (volwassenen), dus wees er snel bij!