Frequentie

De OSU is via diverse providers op radio en tv ontvangen. Hieronder ziet u hoe en waar onze kanalen bij de diverse pakketaanbieders kunt beluisteren.

Radio kanalen
Ether FM:
De OSU is in de hele regio (van het Bakkumerstrand tot de Zaansschans) te beluisteren via de etherfrequentie 106.0 FM.

ZIGGO Analoog:
Via het analoge netwerk van Ziggo kun je alleen in de gemeente Uitgeest via de 104.5FM naar de OSU luisteren.

ZIGGO Digitaal:
Je kunt via Ziggo Digitaal in een groot deel van Noord-Holland naar de OSU luisteren. In Uitgeest maar ook in Castricum, Bakkum, Beverwijk, Heemskerk en Zandvoort is de OSU te beluisteren via digitaal kanaal 918 (Horizonbox) en 104 (Nextbox) Via kanaal 918 en 104 kun je de OSU ook beluisteren in de regio’s Noord-Kennemerland (behalve de stad Alkmaar), West-Friesland en de Kop van Noord-Holland.

Smartphone (Andoide of IOS):
Je kunt ook naar de OSU luisteren via Tune-In. Volg deze link naar de Tune-In App voor Androide of  IOS en zoek in de app naar OSU-Radio.

Online:
De OSU is wereldwijd te ontvangen via onze website. Klik op “Home” en daarna rechts aan de zijkant op ‘Luister Live’, of volg deze link.

OSU-TV:
Je kunt via Ziggo in een groot deel van Noord-Holland naar de OSU kijken. In Uitgeest maar ook in Castricum, Bakkum, Beverwijk, Heemskerk en Zandvoort is de OSU te zien via kanaal 43