Donateur worden van de OSU?

Foto: OSU

De OSU bestaat reeds 4 jaar en zijn in Uitgeest en omgeving de afgelopen jaren een begrip geworden. Zeker als U bedenkt dat alle uitzendingen uitsluitend wordt gedaan met en door vrijwilligers.

Zoals U zult begrijpen kost het maken van een radio uitzending en de verzorging hiervan veel geld. Helaas worden voor lokale omroepen de jaarlijkse kosten, denk hierbij aan: Uitzendrechten (Buma/Stemra), zendmachtiging, verzorging via de kabel (Ziggo & KPN) maar ook de vele Live uitzendingen die wij verzorgen steeds hoger. Hierdoor loopt elk jaar het kostenplaatje voor het in stand houden van onze Stichting op. De inkomsten van de OSU bestaan uit een stukje subsidie, sponsoring en de vrijwillige bijdrage van onze luisteraars.

Nu vragen wij aan U, als luisteraar en zij die ons een warm hart toedragen, een kleine jaarlijkse bijdrage van 10 Euro. Uiteraard staat het U vrij elk gewenst bedrag te doneren, ook omdat wij ons realiseren dat het genoemde bedrag voor verschillende huishoudens misschien te veel is. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook…….

Uit het oog van kostenbesparing willen wij U wijzen op de mogelijkheid om via onze donatie pagina, Doneeractie, uw donatie over te maken.

Namens de vrijwilligers van de OSU danken wij U voor uw bijdrage en hopen wij dat U nog lang van onze uitzendingen zult genieten.