Ott Racing presenteert het Team en de motoren.

De vrachtwagen van Ott-Racing. Foto: OSU-Radio
De vrachtwagen van Ott-Racing. Foto: OSU-Radio

Uitgeest – Vanmiddag, 13-03-2016, werden het team en de motoren van Ott Racing voorgesteld aan de liefhebbers van de motorsport. Ott had flink uitgepakt op het terrein aan de Lagendijk. De motoren, de vrachtwagen, trofeeën en het team waren aanwezig. Iedereen kon op de foto met de coureurs, motoren en mocht de vrachtwagen van binnen bekijken van slaapplaatsen tot werkplaats waar een grote voorraad aan banden klaar staat voor de 1e race.

Het team is er klaar voor om de 1e race te rijden op het circuit van Assen tijdens de TT. Tijdens deze race hebben ze de tijd om de concurrenten te bestuderen, motoren beter te krijgen en uiteraard om met prijzen thuis te komen. Het team van Ott Racing zorgt niet alleen voor het eigen team maar verleend ook assistentie aan andere teams als deze enkele materialen of onderdelen niet op voorraad hebben.

Karin Ott, die bij elke race aanwezig is, zal de OSU op de hoogte houden van elke race zodat wij het team kunnen blijven volgen tijdens hun prestatie’s. Uiteraard is het mogelijk om “Vriend van Ott Racing” te worden. Voor € 50,- sponsort u het race-team en helpt u mee om deze Uitgeester coureurs op de baan te houden. Meer informatie vindt u op de site van Ott Motoren. Het interview met de OSU staat binnenkort op deze pagina.

De coureurs van Ott Racing. Foto: OSU-Radio
De coureurs van Ott Racing. Foto: OSU-Radio
Het team van Ott Racing. Foto: OSU-Radio
Het team van Ott Racing. Foto: OSU-Radio