OSU en de Stichting Uitgeester Senioren.

SUS logoUitgeest – De Stichting Uitgeester Senioren ook bekend als de “SUS” en de OSU gaan binnenkort diverse programma’s brengen voor en door Uitgeester senioren.
Hierbij kunt u denken aan een “Live” radio programma vanuit Dorpshuis de Zwaan of een gezellige muziekmiddag vanuit de huiskamer van het verzorginghuis Geesterheem aan de Dokter Brugmanstraat. Tijdens deze uitzendingen kan er uiteraard een verzoekplaat aangevraagd worden in elk genre van Hollands tot Klassiek tevens zullen er ook thema’s behandeld worden die spelen in het nieuws of betrekking hebben op de senioren.

Wie en wat is de “SUS”:
De Stichting Uitgeester Senioren is opgericht met als doel: “Het bevorderen van het welzijn van de senioren in Uitgeest”.

Dit geschiedt onder meer door het initiëren en stimuleren van sociaal culturele activiteiten, het coördineren daarvan en het hiertoe beschikbaar stellen van ruimte.

Stichting Uitgeester Senioren bereikt zijn doelstelling:
door het beschikbaar stellen van de ruimte – het coördineren van de activiteiten – het initiëren en stimuleren van sociaal culturele activiteiten – door scholing, kennisoverdracht en voorlichting – instellen van werkgroepen – samen te werken met andere rechtspersonen en organisaties en/of natuurlijke personen die aan de realisering van de doelstellingen van de stichting kunnen bijdragen.

Stichting Uitgeester Senioren is dagelijks te vinden in Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest.
De activiteiten vinden plaats van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur – 17.00 uur.
U bent als senior ( ook al maakt u geen gebruik van onze activiteiten ) dagelijks welkom in Dorpshuis de Zwaan, voor een kopje koffie of thee ( tegen een geringe vergoeding ) , een praatje of het lezen van de krant.