OSU 3-dagen Live vanaf het ICGT2016

Nu On-Air:

ICGT2016-Logo

Uitgeest – OSU-Sport zal, net als vorig jaar, tijdens de pinksterdagen 3 dagen live het ICGT uitzenden. De studio wordt in de kantine van FC Uitgeest opgebouwd tegenover het hoofdveld.
Vorig jaar ontstond het idee om het ICGT bij de OSU live te gaan uitzenden vanuit de kantine van FC Uitgeest. Na overleg met de organisatie was het snel geregeld en nam de OSU tijdelijk plaats in de kantine van FC Uitgeest waar we diverse personen waaronder burgemeester Wendy Verkleij, toenmalig wethouder Spaanderman, presentatrice Nienke van den Berg en voetbalster Vivian Miedema mochten interviewen.
De aanwezigheid van de OSU werd zeer gewaardeerd en werden er plannen afgesproken om ook in 2016 weer aanwezig te zijn tijdens het ICGT.
Final_LOGO_ICGTDe OSU zal tijdens het ICGT elke dag live uitzenden van 10.00U tot 18.00U. Deze uitzendingen worden mede mogelijk gemaakt door de Uitgeester middenstand en bedrijven. Tijdens de uitzending zal er verslag worden gedaan van de wedstrijden van het ICGT als maar ook de reguliere Uitgeester sport komt ruim aanbod.
In de uitzendingen van OSU- Sport zullen diverse sporters, trainer/coaches en belangstellenden door Rob Offerhaus geïnterviewd worden.

Voor de luisteraars wordt de uitzending extra aantrekkelijk gemaakt met diverse prijsvragen. De lokale middenstand heeft gezorgd voor een groot en aantrekkelijk prijzenpakket. Elke dag is er een prijsvraag waarbij 3-winnaars zijn een 1e, 2e & 3e prijs. Aan het eind van elke dag wordt uit de prijswinnaars van die dag 1-dag winnaar getrokken. Deze wint dan nog een extra prijs.

De volgende prijzen zijn beschikbaar gesteld door de volgende Uitgeester en Alkmaarse ondernemers:

Vreeburg 2.0 – 6 flessen Rosé

Slagerij Dick Kok – 2 Bonnen voor een vleespakket a €25,- p/St

Marskramer – Kadobonnen

Boek & Kantoorhandel Schuyt – Tas vol kado’s

Vishandel R. Bont – Bon voor een visschotel a €25,-

Mario De Piramide – Dagprijs Dinerbon €50,-

Geliefdekist.nl – Massagebon

Bakkerij Versteeg – 2 Slagroomtaarten

Bloemenshop Marty Sinnege – 3 Bloemenbonnen

De Raat Kaas & Natuurproducten –

Ott Motoren – 4 Yamaha Shirts

De Eetkamer van Uitgeest – Dagprijs 1 Dinerbon a €50,-

Solo Hairmode – Kappersbon

Fietsshop Uitgeest – Fietsonderhoudspakket

Jumbo Uitgeest – 2 tassen vol boodschappen

Sportcomplex De Meent Alkmaar – 6 bonnen 1x schaatsen per bon p/p

Alvast een klein kijkje op de OSU-prijzentafel.
Alvast een klein kijkje op de OSU-prijzentafel.

Ben je tijdens het ICGT een winnaar van een OSU-prijsvraag dan krijg je direct schriftelijk bericht en staat je naam op de OSU-website en overige social media. Gewonnen prijzen zijn na afspraak op te halen in de kantine van FC Uitgeest bij de studio van de OSU. Meer informatie en voorwaarden vindt via deze link voor de Spel en Algemene voorwaarden.

Dus als je er niet live bij kan zijn is OSU-Sport het alternatief om het ICGT toch te kunnen beleven en te volgen.

De OSU is te beluisteren op de Ziggo-kabel 104.5 en Ziggo kanaal 918. In de ether is de OSU in de wijde omgeving te ontvangen via de 106FM of via de live stream op de website www.osuradio.nl