Opening Repair Cafe in Uitgeest

Uitgeest – De gouden formule van het Repair Café is inmiddels al op zo’n duizend locaties in het land geïntroduceerd. Duurzaamheid, repareren als alternatief voor weggooien en sociale interactie zijn de speerpunten van het Repair Café.
De Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S.) gaat van start met het Repair Café. Wethouder Antoine Tromp heeft toegezegd bij de opening aanwezig te zullen zijn. Uitgeesters kunnen hier hun kapotte spullen ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken.
Er zijn vrijwilligers aanwezig die u gaan helpen met reparatie aan: kleding/textiel, elektrische apparaten, fietsen, meubels/houten voorwerpen computers, kleine huishoudelijke apparaten. Reparaties zijn kosteloos, maar u dient zelf zorg te dragen voor materialen die nodig zijn om een reparatie te verrichten. Ter gelegenheid van de opening ontvangt elke bezoeker met een reparatie verzoek een leuke verrassing. Komt u ook? Tot ziens in het Repair Café!
Donderdag 16 februari van 09.30 – 11.30 uur. Gratis toegang. Vooraf aanmelden is niet nodig, Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5.