Opendag bij de SUS en de Soos

UITGEEST – Tijdens deze Open Dag bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de activiteiten van de Stichting Uitgeester Senioren en de Soos.
Er zijn diverse informatiestands aanwezig waar de vrijwilligers, docenten en activiteitenbegeleiders aanwezig zijn om u meer informatie te verstrekken en uw vragen te beantwoorden.
Yoga, pilates, fifty fit, bewegen op muziek, koersbal, scrabble, bingo, kaarten maken, beeldhouwen en boetseren, handwerken, muziek maken (met instrumenten), Schrijverskring Uitgeest, Hulpdienst Uitgeest.
Daarnaast kunt u informatie inwinnen over de computercursussen en computerworkshops. Weet u nog niet precies welke cursus en op welk niveau, dan geven de computerdocenten u een persoonlijk advies en uitgebreide informatie.
De Soos is aanwezig met: biljarten voor dames en heren, klaverjassen, rummikub, schaken, keezen en bridge. Bij het biljarten is er het spel Vlotbruggen (de hoogste score wint een prijs).
Tevens kunt u zich inschrijven voor een activiteit of cursus van de S.U.S. of lid worden van de Soos. Wie zich tijdens de Open Dag inschrijft bij een cursus van de S.U.S. ontvangt een leuke verrassing (zolang de voorraad strekt). Het complete programmaboek voor het seizoen 2018 – 2019 ligt voor u klaar.
De toegang en koffie/thee zijn gratis. Woensdag 29 augustus van 10.00 – 12.00 uur in Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 te Uitgeest.