Open dag van de S.U.S. en de Soos

Uitgeest – Tijdens deze Open Dag bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de activiteiten van de Stichting Uitgeester Senioren en de Soos.
Er zijn diverse informatiestands aanwezig waar de vrijwilligers, docenten en activiteitenbegeleiders aanwezig zijn om u meer informatie te verstrekken en uw vragen te beantwoorden.
Yoga, pilates, fifty fit, koersbal, scrabble, bingo, kaarten maken, beeldhouwen en boetseren, handwerken, muziek maken (met instrumenten), fotocursus, Schrijverskring Uitgeest, Vertelkring Uitgeest, Hulpdienst Uitgeest.
De Computerinloop vindt gelijktijdig plaats. Wilt u een computercursus of workshop gaan volgen, maar weet u nog niet precies welke op welk niveau, dan geven de computerdocenten u een persoonlijk advies en uitgebreide informatie.
De Soos is aanwezig met: biljarten voor dames en heren, klaverjassen, rummikub, schaken en bridge. Bij het biljarten is er het spel Vlotbruggen (de hoogste score wint een prijs).
Tevens kunt u zich inschrijven voor een activiteit of cursus van de S.U.S. of lid worden van de Soos. Wie zich tijdens de Open Dag inschrijft bij een cursus van de S.U.S. maakt kans op een leuke verrassing. Het complete programmaboek voor het seizoen 2017 – 2018 ligt voor u klaar.
De toegang en koffie/thee zijn gratis. Woensdag 30 augustus van 10.00 – 12.00 uur in Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 te Uitgeest.