Ondernemersbijeenkomst Recreatie, Toerisme en Detailhandel

UITEEST – De gemeente Uitgeest houdt maandag 4 maart een bijeenkomst voor ondernemers, winkeliers, organisaties, verenigingen en iedereen die betrokken is bij de thema’s Recreatie, Toerisme en Detailhandel.

Burgemeester Wendy Verkleij heet de aanwezigen welkom. Vervolgens zal wethouder Cecilia van Weel vertellen over de speerpunten uit haar portefeuille Economische Zaken.

Resultaten onderzoek
Op deze avond worden de resultaten bekendgemaakt van het koopstromenonderzoek van de Provincie Noord-Holland en een meting van de loopstromen in het centrum van Uitgeest. Deze meting is uitgevoerd in opdracht van de gemeente.

Actieplan Recreatie & Toerisme
Ook buigen de aanwezigen zich over het Actieplan Recreatie & Toerisme dat in de maak is. De gemeente wil graag van de aanwezigen horen wat volgens hen belangrijk is, wat prioriteit heeft en hoe zij zelf een bijdrage kunnen leveren. Tot slot is het ook de bedoeling dat de aanwezigen met elkaar netwerken en bekijken of en hoe ze kunnen samenwerken, bijvoorbeeld in arrangementen.

De bijeenkomst is in Restaurant Havenrijk, Lagendijk 41. Inloop vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur. Ondernemers of anderen die betrokken zijn bij dit onderwerp, kunnen zich nog aanmelden bij [email protected]