Nieuwe eigenaar van ’t Portiertje brengt het ouderwetse uitgaan terug naar Uitgeest

Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Dolbij is ondernemer Michel de Jong met het nieuwe eigenaarschap van café ’t Portiertje in Uitgeest. ‘Uitgeest is echt mijn dorp, ik voel me hier thuis, dit nieuwe avontuur en aanvulling aan dit prachtige dorp is een droom die nu uitkomt’, aldus de Jong. Michel is geen onbekende in Uitgeest en is al een actief betrokken in de politiek en de toneelvereniging. Ook de horeca is hem niet onbekend. Jarenlange ervaring heeft hij opgedaan bij eerst bij de Ooievaar/the Gate en later bij de Bobs en Ruysdael in Heemskerk .

Hij is nu dit nieuwe avontuur aangegaan en Uitgeest gaat het weten ook. Michel wil de ouderwetse gezelligheid weer terug brengen naar Uitgeest en waar kan dit niet beter dan in het bruine café. Michel heeft een nieuw podium gecreëerd, dat hij hard nodig zal gaan hebben want hij mikt op live muziek en gezelschapsevents.

In september gaat de nieuwe programmering van start met op woensdag avond: gezelligheid. Samen keezen, pubquiz, comedy er staat van alles op het programma om gezellig met je vrienden op woensdag aan deel te nemen. Elke eerste donderdag van de maand zal er een jamsessie georganiseerd worden. Backline en band is aanwezig dus alle zangers, zangeressen, gitaristen, drummers en toetsenisten uit de regio zijn uitgenodigd om lekker muziek te maken.

En dat lekker muziek maken gaat door: op de vroege zaterdag avond staat er wekelijks een Hollandse top zanger geprogrammeerd. Vanaf 22:00 uur is het gezelligheid met onder andere Eddy Walsh, Mats van der Zon, Bernard Karsten, Koen Raadt en Rocky Vosse. Aansluitend op zaterdagavond vanaf 0:00 zal het Portiertje ouderwets gaan knallen met de beste DJ’s uit de regio En alsof het niet genoeg is heeft Michel ook om de zondag een live band uitgenodigd in zijn Portiertje. Uiteraard blijft de bekende service en gezelligheid en de leuke barmedewerkers ongewijzigd, echter met deze nieuwe aanpak hoopt Michel de ouderwetse gezelligheid weer terug te krijgen in Uitgeest. Meer informatie over het programma treft u op https://www.facebook.com/cafe.t.portiertje/