Nieuw vanuit Stichting Zilveren Maan Individuele begeleiding

Logo Website Zilveren Maan

CASTRICUM – Vanuit Stichting  Zilveren Maan wordt nu ook, naast de lotgenotengroepen, individuele begeleiding geboden aan kinderen, jongeren en volwassenen bij verlies en rouw. Want soms wil je voor je kind(eren) individuele begeleiding, bijvoorbeeld omdat er nog geen lotgenotengroep start of omdat je denkt dat je kind(eren) daar eerst meer baat bij hebben.

Ook jongeren en volwassenen kunnen vanaf nu bij de stichting terecht voor individuele begeleiding, bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare, een echtscheiding of als je (jonge) mantelzorger bent. Of als je zelf of een dierbare een ernstig ziek bent of een chronische ziekte/beperking hebt waar je over wilt praten met iemand die je kan helpen om je verdriet en verlies in je leven te verweven.

De begeleiding wordt gegeven door een deskundige, ervaren verlies- en rouwexpert. Het aantal gesprekken wordt onderling afgestemd, waarbij het voor ons altijd duidelijk is dat we niet meer afspraken maken dan noodzakelijk en wenselijk.

Mocht je meer willen weten over de individuele begeleiding of willen bespreken of deze voor jouw kinderen, jezelf of een dierbare geschikt zou kunnen zijn, aarzel dan niet om ons te contacten. Dat kan per mail op [email protected]

Bron en meer informatie: Stichting Zilveren Maan