Nieuw team FC Uitgeest JO8-5 ingeschreven voor de competitie

UITGEEST – Het is nog niet duidelijk of de competitie straks weer wordt hervat, maar desondanks is er een nieuw team ingeschreven voor de voorjaarscompetitie.
Ook als er vooralsnog geen hervatting van de competitie gaat plaatsvinden, kan de jeugd blijven trainen en worden er op zaterdag onderlinge wedstrijden of toernooitjes gespeeld. Voor de planning op zaterdag is het belangrijk dat deze wedstrijden tijdig worden doorgegeven aan de wedstrijdsecretaris Gerda Huijbens-Groen.
Ook dit nieuwe FC Uitgeest team onder leiding van de trainen/coach Kees Beentjes wensen wij veel plezier.

Bewegen en sporten is belangrijk, daarom blijft FC Uitgeest dan ook trainingen en wedstrijden organiseren voor de jeugd van Uitgeest.

Aanmelden kan nog steeds. Vanaf 5 jaar ben je welkom bij FC Uitgeest. Elke zaterdagochtend worden er trainingen en spelletjes georganiseerd voor de jongens en meisjes. Bij mooi weer buiten op het veld en is het weer wat minder dan wordt er getraind in de trainingshal.

Sfeer proeven
Als je overweegt lid te worden, neem dan contact met een coördinator of met de ledenadministratie. Of kom eens langs om sfeer te proeven. Wil je eerst een aantal proeftrainingen volgen? Dat kan natuurlijk! Vul het Aanmeldingsformulier in en vermeld bij Opmerkingen ‘Proeftrainingen’. Hierna wordt door de betreffende sectiecoördinator contact met je (ouders) opgenomen om je verder te informeren.
Je kunt maximaal 4 gratis proeftrainingen meedoen en we hopen dat je hierna ook echt lid wilt worden bij FC Uitgeest.