Natasja Voordewind sluit zich aan bij PU

Persbericht

Uitgeest – Vandaag, donderdag 28 september 2017, staat het beeldkwaliteitsplan centrumgebied Uitgeest op de raadsagenda. Ik, Natasja Voordewind, kan mij niet vinden in de nu voorliggende versie van voorgenoemd plan en de wijze waarop er rondom het plan met de communicatie en burgerparticipatie is omgegaan. Dit is voor mij de druppel en daarom heb ik besloten om per 26 september 2017 uit de fractie van D66 te stappen, mijn raadszetel te behouden en mij vanaf heden aan te sluiten bij Progressief Uitgeest (PU).

Natasja Voordewind

Reactie Progressief Uitgeest:

De fractie van Progressief Uitgeest kan zich vinden in de argumentatie van Natasja Voordewind om uit de fractie van D66 te stappen en verwelkomt Natasja Voordewind in de fractie van Progressief Uitgeest.

Namens de PU-fractie,

Jan Dubelaar, fractie voorzitter