MTB-toertocht voor zwemles aan gehandicapte kinderen

Heemskerk – Zondag 19 november a.s. wordt voor het vijfde jaar MTB-toertocht gereden voor weer een bijzonder doel.
Deze lustrumtocht van ca. 40 km is voor sportieve mountainbikers en gaat via stad, strand en duin. Tussen 09.00 uur en 10.30 uur starten weer naar schatting 350 MTB-ers die elk € 5,- inleggen voor het goede doel. Traditiegetrouw rondt de organisatie het bijeen gefietste bedrag royaal naar boven af.
Dit keer is gekozen voor de stichting KanZ. Stichting KanZ organiseert unieke logeerweekenden met één op één begeleiding voor kinderen met een (meervoudige) beperking. Daarnaast is de stichting gestart met een ontwikkelingsgerichte dagbesteding (of leergroep) voor kinderen met een (meervoudige) beperking in een eigen lokaal in een gewone basisschool. Ook start men met zwemlessen aan gehandicapte kinderen. Met name voor dit laatste doel wordt deze lustrumtocht verreden.
De jaarlijkse MTB-toertocht voor een goed doel wordt georganiseerd door IJsclub Kees Jongert, de stichting Wielercomité Heemskerk en serviceclub Pro Kids IJmond. Elk jaar wordt voor een ander lokaal doel gefietst. Zij roepen MTB-ers op om zondag 19 november naar het clubgebouw van IJsclub Kees Jongert aan de Adelaertlaan 5 in Heemskerk te komen.
Kunt u niet meedoen, maar wilt u de srtichting KanZ en hun goede doel toch steunen? Doneer dan een bijdrage aan NL16TRIO 0197 9301 90 t.n.v. Stichting KanZ Heerhugowaard.