Mooie start van het nieuwe Open Podium-seizoen bij De Zwaan Cultureel

Uitgeest – Zaterdag 16 september gaat het altijd drukbezochte Open Podium van De Zwaan Cultureel weer van start.
Het maandelijks Open Podium staat in de wijde omtrek zowel bij artiesten als bij het publiek zeer goed bekend. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje en een hapje luistert het publiek naar het altijd zeer gevarieerde programma.
Het Open Podium is bedoeld voor allerlei podiumkunsten echter met de nadruk op akoestische instrumenten. De muziek wordt zoveel mogelijk met microfoons versterkt om het akoestische karakter te behouden.

Wij verwelkomen deze avond:
• Bram de Waard: kleinkunst liedjes met gitaar begeleiding
• Marjan Weurding: popsongs zang en gitaar
• No Pasa Nada: singer-songwriter duo Leon Joshua en Guido Zon
• Adam Diels en Robert Jan Booij: gitaarduo, speelt waarschijnlijk John Johnson’s Flatt Pavin en Serenade opus 96 nr 2 van Carulli, volgens eerdere opgave, dus klassiek gitaar.
• Martin B. Kaufmann: naar eigen zeggen is deze singer-songwriter in zijn tweede muzikale leven aangekomen. Doorleefd klinkt hij in ieder geval. Giganten als Bob Dylan en Leonard Cohen klinken door in zijn muziek. Niet vreemd dat hij deze muzikale helden ook covert, al maakt hij met zijn eigen nummers misschien nog wel de meeste indruk.
• Fatima Zohra-Buurman: heeft al eerder bij ons opgetreden, komt nu alleen en zingt wereldmuziek met begeleiding van keyboard en gitaar.

De zaal is open vanaf 20.15 uur, de optredens beginnen om 20.30 uur. De toegang is natuurlijk als altijd gratis.
Meer informatie www.dezwaancultureel.nl