Minder stress door Mindful Run

EGMOND – Voor geïnteresseerde hardlopers organiseert Bibliotheek Kennemerwaard in het kader van ‘Aan tafel met’ een bijeenkomst over Mindful Run. Marian van ’t Klooster, Mindful Run instructeur, vertelt over haar ervaringen met mindfulness, rennen en Mindful Run. Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen of wandelen. Dit zorgt voor minder stress en meer energie.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 6 maart  van 15.00 uur tot 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Egmond (Prins Hendrik Stichting, Voorstraat 41 Egmond aan Zee).

Marian loopt zelf al lang hard en is sinds zij zeven jaar geleden naar Egmond verhuisde meer gestructureerd gaan hardlopen. Voor haar was dat een levendige manier van inburgeren, mensen leren kennen, haar looptechniek verbeteren en de duinen ontdekken. Toen zij de combinatie van hardlopen en mindfulness tegenkwam, was zij verkocht.

Zelf werkt Marian al vele jaren in de gezondheidszorg waar steeds meer aandacht is voor leefstijl. Bewegen is daar een belangrijk onderdeel van. In haar werk was Marian ofwel verzorgend of wel pratend bezig en dan met name zittend.

Haar werk als Mindful Run instructeur is voor haar dan ook een goede aanvulling waar haar gezondheid baat bij heeft. De kennis en ervaring die het haar heeft opgeleverd, wil zij graag aan geïnteresseerden doorgeven.

Toegang is gratis, aanmelden is gewenst via www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Persbericht: Bibliotheek Kennemerwaard