MHCU Veteranen zoekt hockeyers

Foto: MHCU

UITGEEST – Het veteranenteam van Mixed Hockey Club Uitgeest (MHCU) is dringend op zoek naar nieuwe spelers. Ben jij een (oud)hockeyer, ben je enthousiast geworden omdat je kinderen op hockey zitten of wil je sowieso kennismaken met dit te gekke balspel, kom dan in actie en sluit je aan bij het gezellige veteranenteam van MHCU.

MHCU Veteranen bestaat al ruim 40 jaar en is op dit moment het enige senioren mannenteam van MHCU. Het spelniveau varieert, toch komen de veteranen nog regelmatig goed voor de dag, het speelplezier binnen dit gezellige team staat echter voorop.

De vergrijzing binnen het team is echter toegeslagen en MHCU Veteranen is dan ook dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste spelers om het team ook de komende jaren te behouden voor de Uitgeester hockeyclub. De leeftijdsgrens is in principe minimaal 35 jaar, maar vanaf 30 jaar kan dispensatie aangevraagd worden.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Hans Mannaert of Jaap Bos (via [email protected]). Je mag je natuurlijk ook direct inschrijven via www.mhcu.nl/aanmelden.