Loting ICGT 2017 is bekend

Nu On-Air:

Uitslag loting ICGT 2017 Foto: OSU-Radio

Uitgeest – Maandagavond, 24 april om 20.00 uur, werd de officiële loting verricht voor het ICGT 2017. deze loting was tevens live te volgen via de facebook pagina van het ICGT. De loting werd verricht onder toeziend oog van diverse leden van de organisatie en door de vele kijkers op de stream.

Er zijn 3 poules te weten Poule A – B en C, FC Uitgeest zat niet in de loting omdat deze in Poule A de openings-wedstrijd zal spelen tegen Real Madrid. In Poule A staat ADO Den Haag tegenover RC Lens. In Poule B treft FC Volendam – Benfica en speelt AFC Ajax tegen Hajduk Split. In poule C speelt AZ tegen Torino FC en  Vitesse tegen Ajax Cape Town.

De trekking werd verricht door Jur Hoekstra, Mike Olgers, Sven de Koning en Ferdy Druijf (Jong AZ).

Luister hier de trekking van de loting ICGT2017 terug:


De toernooiorganisatie kan met het bekend worden van de poule-indeling niet wachten tot het toernooi écht begint. “Een mooier deelnemersveld hadden we ons niet kunnen wensen en dit is ook een fantastische loting”, aldus Gerrit Idema, de toernooivoorzitter. “Dat de Uitgeester jeugd het tegen zulke mooie ploegen mag opnemen, vinden wij gewoon geweldig. We verwachten een grote toestroom aan voetballiefhebbers naar Uitgeest. Het ICGT is dit jaar namelijk zonder enige twijfel het sterkste Pinkstertoernooi van Nederland. Real Madrid, Ajax, Benfica, AZ: zo kunnen we nog wel even doorgaan. Uit alle windstreken komen er teams. Op naar 3 juni!”

Het gehele Pinksterweekend is het één groot voetbalfeest op het terrein van FC Uitgeest. Het begint al met het Bedrijventoernooi op vrijdag. Zaterdag begint het ICGT en die dag wordt ’s avonds afgesloten met het Arie Bonkenburg Toernooi. Dit is het gezelligste toernooi van Nederland en wordt ook de gehele zondag gehouden. Maandag zijn de finalerondes op het ICGT en wordt bekend wie de kampioen van deze supersterke editie wordt.