Live event ‘Uitgeest Groeit en Bloeit!’

Foto: Gemeente Uitgeest

UITGEEST – Loop je voordeur uit, zet een paar passen en kijk om je heen. Als het goed is, zie je dan niet ver bij je vandaan narcissen bloeien, krokussen de kop opsteken en sneeuwklokjes bewegen op een briesje in de wind. Zie hoe mooi je leefomgeving eigenlijk is. Uitgeest is een prachtige plek.

Groei- en Bloeiplannen
Om de inwoners nog beter te betrekken bij de ontwikkeling van Uitgeest organiseren we op donderdag 1 april (geen grap) om 19.00 uur een live event op de Facebook-pagina van Uitgeest. In een half uurtje tijd vertellen burgemeester Nieuwland en kinderburgemeester Fien je over de Groei- en Bloeiplannen van Uitgeest. Als inwoner kun je zelf ook meedoen. Dat doe je door via je computer vragen in te sturen of ideeën mee te geven. Burgemeester Nieuwland en kinderburgemeester Fien nemen die mee in hun verhaal. Van tevoren vragen stellen kan ook: stuur een mailtje naar Manon Kellenaar, [email protected].

Bloemetjes buiten
Wil je weten hoe Uitgeest groeit en bloeit en wil je zelf de bloemetjes buiten zetten om je woonplaats een nog fijnere plek te maken? Log dan op 1 april in op de Facebook-pagina van Uitgeest en doe mee!