LIVE bij de OSU: De Egmond-Pier-Egmond race

Foto: Saucony Egmond

EGMOND aan ZEE – Zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 is weer de jaarlijkse AGU Egmond-Pier-Egmond en de Saucony Marathon. De OSU & RTV80 doen samen met mediapartner RTV NH live verslag van dit sport evenement.

De mountainbikerace is al jaren een van de grootste en meest aansprekende strandraces van Nederland. Met vierduizend deelnemers is de belangstelling dit jaar ook weer enorm. Het parcours is dit jaar iets gewijzigd door de extra route door Wijk aan Zee.

Zaterdag is vanaf 08.00 uur tot 12.00 uur de race live te volgen via de OSU. Zondag is de marathon vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur live te volgen via de OSU. Net als voorgaande jaren is de boulevard van Egmond aan Zee het decor van de start en finish van de race.

Komt u de deelnemers aanmoedigen, houdt er dan op zaterdag en zondag rekening mee dat Egmond aan Zee grotendeels is afgesloten voor alle verkeer met uitzondering van de hulpdiensten en lijnbussen. Omleidingen worden ingezet en verkeersregelaars zullen toezien op het juiste verloop.