Lezing over Nieuw Zeeland door Bank en Henk Beentjes

Broers Bank en Henk Beentjes in Nieuw Zeeland Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Op verzoek van de S.U.S. verzorgen de broers Beentjes een lezing over hun reizen naar Nieuw-Zeeland. Ze zullen de aanwezigen meevoeren in hun “avontuur” en hen kennis laten maken met het prachtige Nieuw Zeeland.
Zowel de voorbereidingen op de reis, als de reis zelf en het nagenieten, zullen uitgebreid de revue passeren. In 2008 hebben Bank Beentjes en zijn broer Henk, beiden woonachtig in Uitgeest, een reis gemaakt naar Nieuw-Zeeland.
Daar hebben zij, naast een uitgebreide rondrit over het Noordereiland, onder meer een ver familielid, Klaas en Annette Groen uit Uitgeest bezocht. In 2011 zijn ze, vergezeld van de partners, nog een keer teruggegaan naar het prachtige land. Omdat Bank er maar geen genoeg van kon krijgen, is hij samen met zijn vrouw Agaath in 2014 zelfs voor de 3e keer teruggegaan. Over hun ervaringen hebben de broers een verslag geschreven en uiteraard heel veel foto’s verzameld.

Donderdag 25 januari, aanvang 09.30 uur.
Kosten € 2,– inclusief koffie/thee in de pauze.
Duur ongeveer 2 uur.
U kunt vooraf of aan de zaal (indien voorradig) een kaartje kopen.

INFORMATIE:
Informatie op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren, op de eerste etage van Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest, telefonisch: 0251 – 31 90 20 of via de mail: s.u.s@inter.nl.net