Lezing Bert Albrink over zeiljacht naar de Azoren

Foto: Aangeleverd

UITGEEST – Afgelopen zomer vertrok het Uitgeester zeiljacht Riyal of Hamble met bestemming de Azoren. Bij vertrek schreef Bert Albrink voor de plaatselijke krant dat zij op zoek gingen naar de verzonken stad Atlantis.

Volgens overlevering leefde er voor de ondergang (12.000 jaar geleden) een volk dat een hoge mate van ontwikkeling kende. Volgens de Griekse filosoof Plato zou Atlantis door een natuurfenomeen plotseling in de zeebodem zijn verdwenen. Tot op de dag van vandaag is het niet zeker of dit een mythe of werkelijk gebeurd is. Tot nu toe is er nooit iets teruggevonden van Atlantis…

Bent u nieuwsgierig naar de reiservaringen van de bemanning van de Riyal of Hamble? Zouden zij aanwijzingen hebben gevonden voor het bestaan van Atlantis?

Na een eerdere lezing bij de ARZV in Akersloot zullen Bert Albrink en medezeiler Rob Vooren op vrijdag 23 maart een lezing geven in ‘De Verfschuur’ van de familie Tiebie in uitgeest.
Adres: Middelweg 65, 1911 EB Uitgeest. Aanvang 20.00 uur, entree €1,50. In verband met de beperkte ruimte graag reserveren via: 06-28888136.

Bron: Uitgeest Online