Lex (14) komt gewond bij op straat met geheugenverlies: vader zoekt getuigen

Foto: Raymond Fontijn
Foto: Raymond Fontijn

HEEMSKERK – Raymond Fontijn uit Beverwijk is ten einde raad. Zijn zoon Lex (14) heeft gisterochtend een ongeluk gehad met zijn fiets, maar het is volledig onduidelijk wat er precies gebeurd is.

Het ongeluk gebeurde gisteren rond 06.30 uur op de Maerelaan in Heemskerk. Het is niet duidelijk of Lex is gevallen of dat hij is aangereden. “Hij weet zelf van niks meer”, vertelt Raymond aan NH. “Hij is buiten bewustzijn geweest door de klap en heeft niks van het voorval meegekregen.”

De jonge Beverwijker ligt momenteel in het ziekenhuis met gekneusde groeischijven in zijn arm en een zwaar gekneusde ruggengraat. “Hij heeft veel pijn en slecht geslapen”, laat zijn vader weten.

Na een oproep op Facebook hebben zich inmiddels een aantal mensen gemeld. Deze personen hebben zich over Lex ontfermd toen hij op de grond lag, maar helaas hebben zij ook niet gezien wat er precies gebeurd is.

Oproep
Raymond is nog steeds op zoek naar getuigen en wil hier graag mee in contact komen. Heb jij gezien hoe Lex van zijn fiets is gevallen en of hij is aangereden of niet? Stuur dan een mail naar internet@rtvnh.nl of bel de tiplijn via 088 8 505 404.

Bron: Mediapartner RTV-NH