Lakeside Blues festival 2017 zet Uitgeest voor het 4e jaar op zijn kop

Nu On-Air:

Uitgeest – Een must voor liefhebbers van onvervalste blues! Diegene die van de pure sfeer van livemuziek houden, kunnen op zondag 2 april weer hun hart ophalen tijdens het 4e Lakeside Blues Festival wat gehouden wordt in de café’s in het centrum van Uitgeest. Dan klinken van 15.00 tot 22.00 uur meeslepende blues-akkoorden uit de Bluesrock, Mississippi blues en Chicago blues etc.

De initiatiefnemers Tjoe ( Theo Tromp ) en Ficus ( Ronald Plant ) is het dit jaar weer gelukt een zéér gevarieerd programma samen te stellen.
Deelnemende bands zijn:
Bluesfellas ( Utrecht )
Smokin Dynamite ( Lelystad )
Bluesbende ( Drente )
The Ashgrove ( regio Alkmaar )
E.B. Bluesband ( Zaanstreek )
Ruben Hoeke ( Zaanstreek )

Als hoofdact staat Ruben Hoeke die met zijn 25 jarig jubileum toert door Nederland en daarbuiten. Ruben heeft de organisatie zelf benaderd omdat hij tijdens de 1e editie van Lakeside Blues daar ook heeft gestaan en het toen zo geweldig vond.

Om de organisatiekosten enigszins te dekken, wordt een bescheiden entreegeld gevraagd. Entree voor dit hele spektakel is slechts € 5,00 in de voorverkoop en € 7,50 aan de deur. Maar voor die paar euro’s kun je je urenlang onderdompelen in live bluesmuziek van een hoog niveau.
Voor de inwendige mens is ook gezorgd.
Er zijn weer diverse broodjes en snacks verkrijgbaar.

Aanvangstijd Lakeside Blues 2017 is om 15.00 uur.
Lakeside Blues zet Uitgeest wederom muzikaal op de kaart.

Hope to see you in Uitgeest bij Lakeside Blues 2017.