Laat uw stem horen en zing mee op de Open Dag van de S.U.S

Uitgeest – Meer dan 125 vrijwilligers zetten zich in voor de S.U.S. en participant de Soos. Onder leiding van Carla van Megen, sociaal cultureel werker, wordt er ieder jaar weer een fantastisch programma samengesteld waar vele Uitgeester Senioren gebruik van maken.
Wekelijks bezoeken ongeveer 500 senioren de aangeboden activiteiten. Aan het gemeentelijk ouderenbeleid word al 30 jaar op deze manier vorm gegeven.

Er is de laatste weken veel publiciteit geweest omtrent de continuïteit van de S.U.S. Het zou triest zijn, gezien het maatschappelijk en sociaal belang voor de senioren van Uitgeest, als de S.U.S. door gemeentelijke inmenging zou ophouden te bestaan. Wij zijn onder andere in contact geweest met de CDA, PVDA, PU en UVP fractie. Er is goed naar ons geluisterd en wij hopen op een positieve draai in deze misère.

Het bestuur van de S.U.S. zou het op prijs stellen als alle senioren op woensdag 30 augustus hun stem laten horen en een petitie willen tekenen. Uitgeest kan niet zonder de S.U.S.

Op 30 augustus, tijdens de Open Dag, presenteert de S.U.S. haar programma voor 2017-2018. U bent welkom van 10.00 – 12.00 uur in Dorpshuis de Zwaan, Middelweg 5 te Uitgeest.

Ingezonden via: Algemeen Bestuur Stichting Uitgeester Senioren.