Koninklijke onderscheiding aanvragen

Uitgeest – Kent u een Uitgeester die in aanmerking zou kunnen komen voor een Koninklijke Onderscheiding? Iemand die zich op vrijwillige basis jarenlang heeft ingezet voor een vereniging, stichting of maatschappelijk doel? De gemeente Uitgeest stelt het vele werk dat vrijwilligers in ons dorp verrichten – en dat het cement van de samenleving vormt – zeer op prijs.

U kunt hem of haar voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding bij de managementassistente van de gemeente Uitgeest, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0251-361111 of via de mail op [email protected] De persoon die voorgedragen wordt, moet inwoner zijn van Uitgeest. De uitreiking van een Koninklijke Onderscheiding kan op zijn vroegst vijf maanden na het indienen van alle gegevens plaatsvinden. Voor de uitreiking bij gelegenheid van Koningsdag 2017 dient de voordracht  vóór 1 oktober van dit jaar binnen te zijn.

Overigens is de uitreiking van een Koninklijke Onderscheiding niet aan Koningsdag gebonden, maar kan in overleg ook een andere datum en gelegenheid worden gekozen.