Jan Beuving geeft “Try-out” van de voorstelling “Rotatie” bij De Zwaan Cultureel

UITGEEST – Jan Beuving bijt het spits af voor het nieuwe seizoen bij De Zwaan Cultureel. Met zijn voorstelling Rotatie geeft Jan Beuving vrijdag 14 september het startsein voor het nieuwe seizoen.

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is precies wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen.
De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Of u duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. Maar een reispilletje kan nooit kwaad. Zijn vorige programma ‘Raaklijn” werd jubelend ontvangen door pers en publiek. Hij kreeg er bovendien de Neerlands Hoop voor, de prijsvoor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief.

De voorstelling start om 20.15 uur. De toegangsprijs is € 15,-, vrienden van de Zwaan Cultureel krijgen € 2,50 korting.
Kaartverkoop via boekhandel Schuyt of aan de zaal (mits nog beschikbaar), of via de online kaartverkoop.

Voor meer informatie en andere voorstellingen zie de website van De Zwaan Cultureel
(www.dezwaancultureel.nl).

De Zwaan Cultureel gaat het 10e seizoen in en is er trots op dat er elk jaar weer een mooi en goed bezocht cultureel programma is voor Uitgeest en omstreken. En dat dit bewerkstelligd wordt door een groep van circa 25 vrijwilligers.

Er zal aan dit 10 jarig jubileum gedurende het hele seizoen de nodige aandacht besteed worden door middel van verschillende verrassingen.