Jaap Bos draagt voorzittershamer over aan Alex van Leeuwen.

Nu On-Air:

Jaap Bos draagt de hamer over aan Alex van Leeuwen. Foto: Facebook MHCU
Jaap Bos draagt de hamer over aan Alex van Leeuwen. Foto: Facebook MHCU

Uitgeest – Tijdens de Algemene Leden Vergadering van donderdag 3 november heeft Jaap Bos na negen jaar afscheid genomen als voorzitter van MHCU. Tijdens de vergadering droeg hij de voorzittershamer over aan de nieuw verkozen voorzitter Alex van Leeuwen.

Jaap Bos is negen jaar voorzitter geweest en het gezicht geworden van de MHCU. Als voorzitter was hij jarenlang de drijvende kracht achter het bereiken van het huidige nieuwe waterveld en het tweede, nog aan te leggen kunstgrasveld. Jaap blijft actief als voorzitter van de Commissie Arbitrage.
Namens het bestuur bedankten Tom van Essen en Floris Cooymans Jaap voor zijn jarenlange inzet voor de club. Tevens werd Jaap officieel benoemd tot erelid van MHCU. Het aanwezige erelid Jaap Venema sprak hem –met een knipoog- toe over zijn toekomstige rol als erelid.

De nieuwe voorzitter Alex van Leeuwen is reeds jarenlang actief binnen MHCU, in diverse rollen. Momenteel ook als commissielid Arbitrage. Sinds 2011 is Alex lid van verdienste van MHCU en vanaf heden dus het nieuwe gezicht van MHCU!

Bron: MHCU