Isolatie actie DUEC verlengd tot 31 maart

Logo aangeleverd

UITGEEST – De isolatie actie van DUEC, de energie coöperatie van Uitgeest, is vanwege succes verlengd tot 31 maart. Er zijn al meer dan 55 offerte aanvragen binnengekomen.

Nut van isolatie
Hoe is uw woning geïsoleerd? Betere isolatie van uw huis levert u meer comfort en een lagere energierekening op. Isolatie gaat erg lang mee en vergt geen onderhoud. Door isolatie van uw woning volstaat een kleinere en daardoor goedkopere alternatieve warmtebron. Hierdoor bent u dus klaar voor de toekomst. Als u twee maatregelen uitvoert is er subsidie mogelijk, middels de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Uw voordeel kan dan oplopen tot wel 20% van uw investering!

Partner van DUEC
Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en Koston Nederland B.V. werken in de actie samen. Koston Nederland B.V. is een betrouwbare partner die al meerdere jaren succesvol samenwerkt met anderen energiecoöperaties in de regio. In de actie is naast spouwmuur isolatie van de gevel, ook dak- en bodemisolatie en zelfs kierdichting opgenomen. Uniek van Koston B.V. is dat (oudere) huizen ook van buitenaf, onder de pannen te isoleren zijn . Meer informatie vindt u op de website www.duec.nl/isolatie-actie.