Inwoners Uitgeest kunnen ook komende periode bij het Sociaal Team terecht

Gemeentehuis Uitgeest. Foto: OSU

UITGEEST – De strengere maatregelen van het kabinet raken ons allemaal. Helemaal nu. Hebt u door deze situatie vragen, stress of zorgen? Het Sociaal Team staat ook in deze periode voor u klaar. Wij werken op afspraak of staan u telefonisch te woord. Gaat het om iemand anders? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Voor de één hebben de coronamaatregelen grote gevolgen in het dagelijks leven, de ander raakt het minder. Hebt u vragen, stress of zorgen over bijvoorbeeld gezondheid, gevoelens van eenzaamheid, geldzaken, uw gezinssituatie of (dreigende) werkloosheid/ontslag? Soms lukt het dan niet om zelf, of met hulp uit uw omgeving, een oplossing te vinden. U kunt dan voor een luisterend oor, advies of ondersteuning vrijblijvend bij het Sociaal Team terecht.
Zorgen om iemand anders?
Bijvoorbeeld een vriend, buur of collega? Neem dan ook contact met ons op. Voor advies, hulp of ondersteuning over Jeugdhulp, Wmo of werk en inkomen kunt u ook contact met de consulenten opnemen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer 14 0251 (ook tijdens de feestdagen bereikbaar), [email protected] of www.uitgeest.nl

Meer informatie
Meer informatie over het Sociaal Team leest u op www.uitgeest.nl Of kijk eens op www.steunpuntCoronazorgen.nl