Inschrijving Huttenweek 2017 gestart.

Huttenweek 2016. Foto: OSU

Uitgeest – De voor-inschrijving van de Huttenweek 2017 is geopend!! Klik snel op inschrijving om je in te schrijven of voor meer info. Vanaf dinsdag 16 mei 9:00 tot en met woensdag 17 mei 20:00 kunnen jullie jezelf via deze link inschrijven voor de Huttenweek 2017! Na de loting zal de definitieve inschrijving op donderdag 1 juni plaatsvinden.

Schrijf je eerst in als groep (een groep kan ook uit 1 deelnemer bestaan) voor de Huttenweek. Elke groep heeft 1 contactpersoon nodig. Deze contactpersoon vult alle gegevens van de groep in en is het aanspreek punt voor de groep.

Deelname kost € 20,- per persoon. Huttenweek Uitgeest is bedoeld voor kinderen die woonachtig in Uitgeest zijn en die op het moment van voor-inschrijving in de groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zijn. Omdat we elk jaar zien dat er kinderen zich in meerdere groepen inschrijven gaan we de inschrijvingen extra controleren. Mocht je in meerdere groepjes terecht zijn gekomen dan word je uitgesloten van deelname. De contactpersoon krijgt een bevestigingsmail, met daarin het groepsnummer!

Na bekendmaking van de loting, dienen alle ingelote deelnemers zich individueel in te schrijven via deze website. Let erop dat alle deelnemers van een groep onder ‘groepsleden’ worden ingevuld en niet onder ‘contactpersoon’ Veiligheidszooltjes Wij vinden het als Huttenweek Uitgeest heel belangrijk dat iedereen zijn voeten goed beschermt tegen spijkers in je voet! Wij bieden daarom dit jaar tegen gereduceerd tarief veiligheidszooltjes van veiligevoeten.nl aan. Per paar kost het slechts € 6,- als je ze via Huttenweek Uitgeest bestelt, in plaats van € 9,50. Geef hieronder aan hoeveel paar je wilt afnemen bij deze inschrijving. Bij de definitieve inschrijving kunnen ze betaald en meegenomen worden.