Inschrijving avondvierdaagse Uitgeest gestart.

Nu On-Air:

Foto: Speeltuinvereniging uitgeest

Uitgeest – Deze week is de inschrijving voor de avondvierdaagse in Uitgeest. Op dinsdag 4, woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 april kunnen kinderen en volwassenen zich weer inschrijven voor de Avondvierdaagse Uitgeest. Aanmelden kan tussen 15.30-17.00 en 19.00-20.00 uur.

Dit wandelevenement, georganiseerd door de Speeltuinvereniging Kindervreugd wordt gelopen op 18, 19, 20 en 21 april. Start en finish zijn alle dagen bij de speeltuin. Met natuurlijk op de vrijdag de feestelijke binnenkomst op het sfeervolle Reghthuysplein waarna iedereen doorloopt naar Speeltuin Kindervreugd om de verdiende medaille op te halen.

Kinderen t/m 5 lopen elke dag een route van 5 km, door het dorp, start 18.00u. Ouders zorgen ervoor dat hun kind onder begeleiding van een volwassene loopt, dat mag in een groepje, de begeleiding mag wisselen en dient een stempelboekje te hebben. Inschrijfgeld €4,-, geen inschrijving op de loopdagen mogelijk.
Kinderen van groep 6 t/m 8 en ouder lopen elke dag 10 km, start 18.25 u, deze routes gaan ook door de buitengebieden. Inschrijfgeld € 4,- (inschrijving is op1e loopdag is mogelijk á €4,50)

Inschrijfformulieren zijn via de scholen verspreid, en aanwezig bij de inschrijving in het gebouw van de Speeltuinverenging Kindervreugd, Middelweg 108-110, 1911EK Uitgeest. De Avondvierdaagse is te volgen via de facebookpagina van Speeltuin Kindervreugd.