Inloopochtend over WOZ-waarde en gemeentelijke belastingen op zaterdag 2 maart

Gemeentehuis Uitgeest. Foto: OSU-Radio

UITGEEST – Op 27 februari ontvangt u het aanslag-/beschikkingsbiljet gemeentelijke belastingen 2019 in uw (digitale) brievenbus. Speciaal voor iedereen die daar vragen over heeft of er meer over wil weten, organiseert de gemeente in het gemeentehuis een inloopochtend op zaterdag 2 maart van 10.00 – 13.00 uur. De toegang is gratis.

Belastingmedewerkers en taxateurs van de gemeente zijn deze ochtend aanwezig om informatie en uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Wie het niet eens is met zijn aanslag, kan daar samen de beste en snelste oplossing vinden. Uiteraard kunt u ook buiten deze inloopdagen tijdens openingsuren bellen als u een vraag heeft.

MijnOverheid
Als het aanslag- en beschikkingsbiljet op uw naam staat, is het via www.mijnoverheid.nl mogelijk om het aanslag- en beschikkingsbiljet of het taxatieverslag van uw eigen woning digitaal in te zien en/of af te drukken.

Binnen zes weken na de dagtekening van het aanslag/beschikkingsbiljet kunt u een bezwaarschrift indienen. U heeft de volgende mogelijkheden om een bezwaarschrift in te dienen:

– digitaal, met uw DigiD, via www.uitgeest.nl
– schriftelijk aan de gemeente Heiloo, t.a.v. de heffingsambtenaar, Postbus 7,
1910 AA Uitgeest.
Een bezwaarschrift indienen via e-mail is niet mogelijk.

Meer informatie over gemeentelijke belastingen en de WOZ leest u op onze website www.uitgeest.nl