Informatiebijeenkomst in ’t Praethuys van Castricum

PERSBERICHT: ’t Praethuys

CASTRICUM – Doodgaan is iets wat ons allemaal ooit te wachten staat. Toch is het een onderwerp dat veel mensen pas met elkaar bespreken als ze ziek worden, oud zijn of wanneer ze iets in hun directe omgeving meemaken. Of, juist niet bespreken – en hopen dat het niet gebeurt- zodat ze er in elk geval niet aan hoeven denken. Doe het wél. Praat over de dood en het leven en leef (nog) bewuster met dat wat er nu is.

Zin om op een vrijblijvende manier over dit onderwerp na te denken? Kom op donderdag 2 maart van 10 tot 12 uur naar  ’t Praethuys in Castricum, Dorpsstraat 23, centrum voor training en coaching.

Wil je vormgeven aan jouw afscheid of dat van een naaste? Er is veel mogelijk. Misschien wil je informatie over zaken als: de te verwachten kosten, een kist, mand of zelfgemaakte levensdoek, begraven of cremeren.

Ook kan het gaan over de rol van (klein) kinderen, muziek en teksten. Dit bespreken maakt helder wat voor jou belangrijk is. Denk hierbij ook aan ruimte voor je naasten en de mogelijkheid actuele zaken toe te voegen. Bij elkaar maakt dit te zijner tijd een belangrijk onderdeel uit van het rouwproces.

Tijdens de informatiebijeenkomst in ’t Praethuys Castricum is Libelle Uitvaartbegeleiding aanwezig. Deze organisatie kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een professionele en transparante aanpak. Je kunt je vragen stellen aan Nienke Blom. Zij luistert en denkt met je mee.

Er zijn geen kosten aan deze informatiebijeenkomst verbonden. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel: nienke@libellealkmaar.nl of info@praethuys.nl