In memoriam: Rob van der Wal

Foto: Rob van der Wal

UITGEEST/ZWOLLE – Zaterdagochtend, 26 mei 2018, bereikte ons het bericht dat voormalig Bobs DJ en “The station Voice” Rob van der Wal op vrijdagavond de 25e mei was overleden.

De schok bij de OSU en “oud” collega’s van de Bobs was erg groot. Rob was een muziekliefhebber en DJ puur sang en was in de jaren ‘80 dj bij de toenmalige radiopiraat, Focus 103 uit Heiloo. Als recident dj heeft Rob destijds bij de Bobs Saloon menigmaal het pand op zijn grondvest doen trillen. Nadat hij gestopt was bij de Bobs was hij met regelmaat te horen bij Holland FM, Radio NL en Nationaal FM.

Rob was tevens de stem achter de OSU jingles en regelmatig in zijn vertrouwde dorp Uitgeest en de OSU Studio te vinden. Op 24 april jongstleden was Rob nog bij de OSU te gast in de radioshow “Dubbel & Dwars” van zijn zoon Bjorn (Crackhelder) waar ze samen een interview hadden met Lange Frans. Ter nagedachtenis aan Rob wordt dit interview wordt binnenkort herhaald.

Namens het bestuur van de OSU wensen wij de familie, vrienden en nabestaanden heel veel sterkte toe. Rob van der Wal is 54 jaar geworden.