In gesprek over kansen voor kinderen

Foto: Aangeleverd

UITGEEST – D66 heeft het initiatief genomen voor een themabijeenkomst met de titel “Kansen voor kinderen, kansen voor Uitgeest”. Er zijn twee inspirerende sprekers uitgenodigd op 16 maart vanaf 20 uur in het dorpshuis de Zwaan.

Allereerst zal Marcel van Herpen spreken vanuit zijn passie voor de ontwikkeling van kinderen. Hij is pedagoog en schrijver van o.a. het boek “Ik de Leraar” en heeft ook het “Sportief presteren” geïntroduceerd bij F.C. Uitgeest. Zijn boeiende verhaal zal een raamwerk voor kansen voor kinderen schetsen.

Vervolgens zal Aletta Hekker spreken uit haar ervaring met IKC vorming en wat dat betekent voor de gemeente. Als wethouder onderwijs van eerst Bergen en daarna Delft kan zij putten uit een schat aan kennis. Een inkijkje in welke kansen een IKC biedt voor kinderen maar ook voor de gemeente als geheel, zal de opmaat zijn voor het gesprek.

Er zal de gelegenheid zijn om suggesties, vragen en opmerkingen voor te leggen aan zowel de deskundige sprekers als de kandidaat raadsleden van D66 Uitgeest. Deze laatsten zullen met de opbrengst van de avond zich de komende vier jaar nog sterker kunnen inzetten voor kansen voor kinderen en dus voor Uitgeest!

Gaat u voor kansen voor kinderen in Uitgeest, dan graag tot ziens in het Dorpshuis, vrijdagavond 16 maart om 20.00 uur!