ICGT Bedrijventoernooi 2016 loopt snel vol!

Uitgeest – Voor veel bedrijven is het ICGT bedrijventoernooi een prachtige gelegenheid om elkaar als personeel eens in hele andere omstandigheden te leren kennen. Het “niet helemaal echte” voetbaltoernooi wordt georganiseerd op de velden van FC Uitgeest aan de vooravond van het internationale vetbaltoernooi namelijk op vrijdagmiddag13 mei vanaf 16.00 uur.
Het doel van het toernooi is om en samen iets te doen en bedrijven op een gezellige en vriendschappelijke wijze met elkaar in contact te brengen. Het voetbal wordt gespeeld met zeven spelers op een half veld, ieder team speelt vier wedstrijden en kan bestaan uit zowel mannen als vrouwen. Daarnaast doet ieder team mee aan het zogenaamde “Rode draad spel”. Wat dat precies is houden we nog even geheim. Uiteraard staat bij dit toernooi gezelligheid voorop en niet het winnen.
Het inschrijfgeld bedraagt 175 euro per team (maximaal 10 personen). Daarvoor krijg je 30 consumptiebonnen en een gezellige barbecue na afloop. Natuurlijk is het mogelijk om met meerdere teams in te schrijven. Na de barbecue worden de deelnemers van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in de feesttent van het ICGT.
Is je bedrijf te klein maar wil je wel betrokken zijn bij het toernooi dan kun je ook met minder personen inschrijven en bijvoorbeeld helemaal niet voetballen. De kosten bedragen dan 17,50 euro p.p. Dat is inclusief barbecue en 3 consumptiebonnen.
Inschrijven is nog mogelijk maar haast u wel want het loopt al aardig vol. Voor meer informatie en inschrijven ga naar www.bedrijventoernooi.nl