Huttenweek weer een groot succes.

Nu On-Air:

Huttenweek 2017Uitgeest – De organisatie van de Huttenweek kijkt langzaam terug op een mooi en zeer geslaagde week. Het thema was Cowboy’s en Indianen. Op maandag 28-08-2017 was het eindelijk zover, ruim 300 kinderen stonden klaar met hamer en zaag om een mooi plekje te bemachtigen om hun hut te gaan bouwen. Na de officiële opening door burgemeester Wendy Verkleij mochten de kinderen het veld op om een plek voor de hut te zoeken. Op de eerste bouwdag waren een aantal hutten zover dat er bijna een verdieping op gemaakt kon worden. Vanwege de warmte werd de waterglijbaan geopend.

Dinsdag 29-08-2017; Een zeer warme dag waarbij gezorgd werd voor extra verkoeling. De vrijwillige brandweer van Assendelft hadden wagen 648 naar Uitgeest gebracht om voor extra waterpret te zorgen. Sommige hutten hadden ondertussen ook hun 1e verdieping gebouwd. De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue.

Woensdag 30-08-2017; Een zeer natte dag, ondanks de zware regenbuien waren er veel kinderen om te gaan bouwen maar dat was onverantwoord en dus werden alle activiteiten geannuleerd. RTV-Noord Holland had hiervan tv opname’s gemaakt.

Donderdag 31-08-2017; Het beloofde een mooie dag te worden en na een klein regenbuitje kwam daar de zon en werden de hutten klaar gemaakt voor de kijkavond en mochten de kinderen ook blijven slapen. Ook de springkussen die op de woensdag zouden komen waren neergezet. ‘S Avonds was er een prijsuitreiking door de burgemeester voor de mooiste hut, best verklede meisje en jongen daarna was er een gezellige disco die doorging tot 22.30 uur. Hierna was het tijd om de hut op te zoeken en te gaan slapen?

Vrijdag 01-09-2017; Geslapen? Echt niet… sommige kinderen hadden feest in de hut en dat ging door tot in de ochtend. De kinderen die inslaap waren gevallen werden om 06.45 uur wakker gemaakt en stond het ontbijt voor iedereen klaar. Hierna was het tijd om de hutten schoon en leeg te maken zodat het hout afgevoerd kon worden.

Huttenweek 2017 was weer een geslaagde week. Tot volgend jaar.

Foto’s en filmpjes zijn hier te vinden; https://m.facebook.com/OSURadio/