Huttenweek Uitgeest 2018: Thema Reis om de wereld.

UITGEEST – Nog even en dan start de Huttenweek 2018 in Uitgeest. Van maandag 27 tot vrijdag 31 augustus kan er weer naar hartelust gebouwd worden.
Het thema dit jaar is; “Reis om de wereld!” Het belooft een week met een prachtige reis te worden met veel activiteiten. Wie maakt de mooiste hut? En wie wint de “Huttenweek got talent” show? Ook dit jaar kun je de hele week door, gouden munten verdienen. De hut met de meeste munten krijgt donderdagavond een prijs uitgereikt. Tijdens de week wordt duidelijk gemaakt waarmee je precies die munten kunt verdienen. Dagelijks zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden in de speciale activiteiten tent
Maandag 27 augustus 2018 is de start.
8:30 – Op deze dag word je verwacht op het huttenveld om je aan te melden bij een van de marktkramen. Neem je getekende inschrijfbevestiging mee! Tijdens je aanmelding ontvang je een naambandje en T-shirt. Het bandje houd je de hele week om en het T-shirt heb je natuurlijk ook zoveel mogelijk aan!
9:00 – De Huttenweek zal officieel geopend worden de Burgemeester en er is een speciaal optreden!
Uiteraard is ook dit jaar de OSU 4-dagen Live aanwezig met de bekende Huttenweek uitzending. Tijdens deze dagen is de muziek in handen van de kinderen en zijn er vele interviews en bouwverslagen te horen. De uitzending is in Uitgeest en daar buiten in de ether te ontvangen op de 106FM of via Ziggo 104.5FM, Ziggo 918 of via KPN en Tele2 op kanaal 1129.